Nieuwe minimumdoelen

In functie van de nieuwe minimumdoelen zorgen we tegen september 2024 voor de nodige aanpassingen en ondersteuning. Zo ga je in de 2de graad gerust aan de slag met WACO Fysica.

Bekijk het filmpje en/of download de flyer voor meer info.

 

Download de flyer

In een oogopslag

Ben je benieuwd naar de krachtlijnen van WACO Fysica? Bekijk dan deze korte video.

Een volledige en diepgaande voorstelling van de methode vind je in de infosessie bovenaan deze pagina.

Getuigenis

Benieuwd naar de mening van een leerkracht die met WACO aan de slag is in de 2de graad?

Bekijk de video waarin Caroline De Clerq van het Sint-Jozefsinstituut Ternat je vertelt waarom ze zo graag werkt met WACO.

Inkijkmateriaal

Blader door de uitgaven voor de 2de graad. De leerwerkboeken voor het 3de jaar worden herwerkt voor volgend schooljaar. Hieronder vind je een proefversie van de aangepaste leerwerkboeken.

WACO Fysica

WACO Fysica 3

Leerwerkboek 1u

Open hier
WACO Fysica

WACO Fysica 3

Vademecum 1u

Open hier
WACO Fysica

WACO Fysica 3

Leerwerkboek 2u

Open hier
WACO Fysica

WACO Fysica 3

Vademecum 2u

Open hier
WACO Fysica

WACO Fysica 4

Leerboek

Open hier
WACO Fysica

WACO Fysica 4

Werkboek 2u

Open hier
WACO Fysica

WACO Fysica 4

Werkboek 1u

Open hier

Scoor met Scoodle

Ons digitale leerplatform Scoodle is een handige totaaloplossing die jou zowel inhoudelijk als praktisch-organisatorisch ondersteunt. Voor leerlingen is het de sleutel tot efficiënt blended leren, met digitale leerpaden (voor heel wat van onze leeroplossingen), multimedia en veel meer.

Ontdek alle functionaliteiten

Veelgestelde vragen

De boeken voor het 3de jaar worden inderdaad aangepast tegen september 2024. Zodra er nieuw inkijkmateriaal beschikbaar is, vind je dat op deze pagina.

Zeker en vast! We zijn bij het uitschrijven van het lesmateriaal gestart vanuit de eindtermen en hebben er steeds voor gezorgd dat het materiaal aangepast bleef aan de specifieke doelen van de verschillende netten.

De 1-uursversies bevatten alle basisvorming (en voor Katholiek Onderwijs Vlaanderen ook de verdiepte basisvorming). De 2-uursversies bevatten zowel de basisvorming als de cesuurdoelen die behaald moeten worden.

In het 4de jaar bieden we een leerboek aan waarin zowel de theorie voor de (verdiepte) basisvorming als die voor de specifieke vorming verwerkt zit. Zo kan je makkelijk differentiëren en uitbreiden.

Naast extra inhouden spelen we ook in op het wetenschappelijk profiel van de leerlingen met extra uitgebreide check-ins. We voorzien ook een uitgebreide verzameling (aanpasbare) practica online voor de leerlingen met 2 uur wetenschappen.