Contact

Infosessie

Bekijk de nieuwe infosessies over Contact voor de 3de graad.
Verder onderaan kan je ook de infosessies van vorig jaar bekijken.

Ons aanbod voor Engels

Contact is geschikt voor de 3de graad doorstroom- en dubbele finaliteit.

Ontdek ook:

Meer spreekdurf

Worstelen je leerlingen soms met een gebrek aan spreekdurf?

Met onze chatmodule kunnen ze Engels spreken in een veilige omgeving en op hun eigen tempo.

Inkijkmateriaal

Blader door de uitgaven voor het 5de jaar. Je kunt ook al een proefversie van beide uitgaven voor het 6de jaar inkijken.

Contact

Contact 5

Leerwerkboek D (DO/DG)

Open hier
Contact

Contact 5

Leerwerkboek D (DG) en D/A

Open hier

Contact 6

Leerwerkboek D (DO/DG)

Open hier

Contact 6

Leerwerkboek D (DG) en D/A

Open hier

Infosessies 2023

Bekijk hier de infosessie over Contact 5 voor de doorstroomfinaliteit (DO/DG) die we opnamen in februari 2023.

Bekijk hier de infosessie over Contact 5 voor de dubbele finaliteit en de doorstroomfinaliteit (DG) die we opnamen in februari 2023.

Scoor met Scoodle

Ons digitale leerplatform Scoodle is een handige totaaloplossing die jou zowel inhoudelijk als praktisch-organisatorisch ondersteunt. Voor leerlingen is het de sleutel tot efficiënt blended leren, met digitale leerpaden (voor heel wat van onze leeroplossingen), de drilmodule SlimStampen, multimedia en veel meer.

Ontdek alle functionaliteiten

Veelgestelde vragen

Via deze links kan je inhoudstafels inkijken:

We ontwikkelen blended leeroplossingen voor Engels in de 3de graad voor de doorstroomfinaliteit en voor de dubbele finaliteit.

  • Voor leerlingen in de richtingen van de domeinoverschrijdende doorstroomfinaliteit en sommige richtingen van de domeingebonden doorstroomfinaliteit is er het leerwerkboek Contact DO-DG, met een uitgebreide digitale component op het leerplatform Scoodle. Daarop vind je o.m. het naslagwerk Student’s Guide, de digitale oefeningen, het digitale tijdschrift iContact en de chatbot.
  • Voor leerlingen in de meeste richtingen van de domeingebonden doorstroomfinaliteit en alle richtingen van de dubbele finaliteit is er het leerwerkboek Contact DG-D/A, gecombineerd met een sterke digitale component. Daarop vind je o.m. het naslagwerk Student’s Guide, de digitale oefeningen en de chatbot.

Op Scoodle voorzien wij ook materiaal voor de specifieke minimumdoelen voor de richtingen Moderne talen (een- en tweepolig DO), Taal & Communicatiewetenschappen (DG), Taal & Communicatie (D/A), Toerisme (D/A) en Horeca (D/A).

In de lerarenkit van Contact voorzien we door experts uitgewerkt lesmateriaal rond taaltechnologie: alles wat je nodig hebt om de specifieke doelen rond dit onderwerp te behandelen. We zorgen ervoor dat het materiaal aan het begin van het nieuwe schooljaar ter beschikking is.

Wanneer kan je het lesmateriaal inzetten?

Katholiek Onderwijs

  • In de lessen Taalredactie en taaltechnologie (Moderne talen, DO)
  • In de lessen Communicatiewetenschappen en taaltechnologie (Taal- en communicatiewetenschappen, DG)
  • In de lessen Nederlands, Frans en Engels

GO!

  • In de lessen Nederlands, Frans en Engels

Student’s Guide bevat de bundeling van alle leertips, strategieën om de vaardigheden in te zettenFunctions-kaders, grammatica (jaar 1 t.e.m. 5) en een alfabetische woordenschatlijst Engels-Nederlands en Nederlands-Engels